Bescherming van de hondenpootjes in zomer en winter !  Paw Wax beschermd tegen sneeuw en heet asfalt en geeft extra grip op gladde vloeren 

Paw Wax Ecopets Paw Wax is een beschermende potenwax om te kwetsbare voetkussentjes van uw hond te beschermen in een handige stick. De natuurzuivere potenwax bestaat uit bijenwas en essentieele oliën en biedt bescherming aan de pootjes tegen sneeuw en pekel in de winter en het hete asfalt in de zomer. De hygienische twist-up stick zorgt er voor dat u de pootjes kunt voorzien van de potenwax zonder zelf vuile handen te krijgen. De 15ml stick zorgt dat u precies voldoende aanbrengt zonder verspilling en is daardoor zeer zuinig in gebruik.
Ecopets Paw Wax
 
100% natuurlijke samenstelling De 100% natuurlijke samenstelling van Ecopets potenwax is beschermend én verzorgend en kan ook op de droge hondenneus gebruikt worden om deze weer zacht en soepel te maken. Samenstelling: Cera  Alba (Beeswax), Jojoba-wax, Ricinus Communis (Castor oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Triticum Vulgare (Wheatgerm oil), Calendula officinalis (Calendula), Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Tea Tree, Rosmarinus officinalis (Rosemary). Ecopets Potenwax bevat géén parabenen.
Beschermend én verzorgend Paw Wax beschermt niet alleen tegen sneeuw en ijzel maar maakt hondenpootjes ook stroever voor meer grip op een gladde ondergrond zoals parket, tegels of vloerzeil. Hierdoor hebben honden met een slechte achterhand meer grip en stabliteit op een gladde vloer.  
Beschermend én verzorgend
Hoe te gebruiken?
Hoe te gebruiken ? Bescherming tegen Pekel en Sneeuw De voetkussentjes hebben te lijden onder invloed van pekel, sneeuw en ijs. Paw Wax brengt een beschermend laagje op de voetzool aan dat verweking van de huid voorkomt en zorgt dat het voetje zacht en sneeuwvrij blijft. Bescherming tegen heet Asfalt Doordat de voetzooltjes zacht en soepel blijven voorkomt het uitdroging en scheuren van de kwetsbare voetzooltjes. Beter grip op gladde ondergrond Paw Wax maakt de voetzooltjes stroever voor een betere grip op een gladde ondergrond zoals tegels en een parketvloer. Zo vergemakkelijkt Paw Wax opstaan  en manouvreren op de gladde vloer.
Wat is de prijs ? Ecopets Paw Wax in zeer zuinige en hygiënische twist-up stick.  De verkoopadviesprijzen zijn: # Stick 15ml:                           € 3,95