Effectieve vachtreiniging van professionele kwaliteit ! 
Professionele Dierenshampoo reinigt de vacht en verzorgt de huid
zonder parfums en andere balaststoffen.
 

Professionele Dierenshampoo

Professionele Dierenshampoo is een milde, geurvrije shampoo geschikt voor alle soorten dieren en vachttypes en heeft een hydraterende werking.

Ecopets dierenshampoo draagt bij aan een gezonde huid en een zichtbaar glanzende en schone vacht. Tevens reinigt het de door urine of ontlasting verkleurde haren en voorkomt het huidschilfers.

Ook gaat Ecopets dierenshampoo klitten en vervilten van de vacht tegen en wordt daarom speciaal aanbevolen voor dieren die frequent worden gewassen en mee doen aan shows of wedstrijden.

 

Professionele dierenshampoo
Vachtreiniging zonder parfums

Hoe lekker de meeste dierenshampoos ook ruiken, voor het dier, met zijn gevoelige neus, is het vaak een verschrikking. Daarom is Ecopets dierenshampoo parfumvrij, waardoor deze uitermate geschikt is voor dieren met een gevoelige huid.
Doordat de shampoo geen onnatuurlijke geur achter laat is er goede acceptatie door het dier.  Verder bevat de shampoo geen parabenen of kleurstoffen.
Ook is het veilig voor pups welke zich in het nest bevuild hebben

Veelzijdig in gebruik

Zowel voor de diereigenaar als de professional is Ecopets Dierenshampoo de beste keuze.
Als professionele shampoo in de trimsalon reinigt het op milde wijze de door urine of 
ontlasting verkleurde vacht. Daarnaast biedt de grootverbruikersverpakking van 2 en 5   liter een economisch voordeel.

Vaak wordt in de trimsalon na het wassen een conditioner gebruikt. Deze producten 
hebben in veel gevallen een eigen geur, afwijkend van de eerder gebruikte shampoo.
Omdat Ecopets  dierenshampoo geurloos is, treed er geen ongewenste vermenging van de geuren op.
In de dierenartspraktijk
– Als professionele shampoo in de dierenartspraktijk biedt deze shampoo een veilig en effectief middel om de vacht te reinigen voor of na een ingreep, zonder de belastende geur van parfums. Ook in de praktijk zijn er voordelige groot-verbruikersverpakkingen.

– Als hondenshampoo is de veelzijdigheid voor alle vachttypes een voordeel. De vacht wordt op een veilige manier helder en glanzend schoon en is zelf voor de hond met gevoelige huid een goede keuze. 

– Als puppyshampoo is Ecopets Dierenshampoo uitermate geschikt omdat het niet belastend is voor de kwetsbare huid van de pup. Voor pups die zich in het nest bevuild   hebben is het ontbreken van parfum een groot voordeel in verband met de groepsdynamiek binnen het nest.

– Als vogelshampoo biedt Ecopets dierenshampoo een veilige reiniging van het verendek, zodat de kleur en glans van de vogel optimaal tot zijn recht komt. Ook met olie besmeurde vogels kunnen veilig en snel gereinigd worden.

– Als paardenshampoo reinigt Ecopets dierenshampoo de door vuil, urine en mest verkleurde achterbenen en staart grondig. De haren van de staart en manen worden   helder en zacht zonder klitten of vervilting.

Veelzijdig in gebruik
Hoe te gebruiken ?

GEBRUIKSAANWIJZING:
De vacht nat maken en de shampoo inmasseren.
De shampoo 2-3 minuten laten inwerken voor een optimaal resultaat.
Daarna grondig uitspoelen en de vacht goed drogen. Bij een dof uitziende vacht of wanneer verkleuring nog zichtbaar is, de behandeling herhalen.

Wat is de prijs ?

Ecopets Professionele Dierenshampoo verkrijgbaar in een flacon van 300ml en grootverbruikersverpakkingen van 2 en 5 liter. 

De verkoopadviesprijzen zijn:

# Flacon 300ml:                          €   7,95
# Flacon 2 L:                                €  29,95
# Jerrycan 5 L:                             €  49,95

 

Wat kost het?