Krachtige reiniging van dierensanitair, dierverblijven, stallen en trailers ! 
Powerfull Cage Cleaner reinigt snel en krachtig met eucalyptus.
Als kant en klare oplossing of hoge concentraatvorm voor de professional.
 

Krachtige kooireiniger
Powerfull Cage Cleaner

Powerfull Cage Cleaner (krachtige kooireiniger) is een allround reiniger voor kooien, benches, stallen en andere dierverblijven op basis van eucalyptus. Door de krachtige ontvettende werking worden dierverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten en is het product uitermate geschikt voor stallen en (paarden) trailers. Powerfull Cage Cleaner is verkrijgbaar in een 750ml kant-en-klaar oplossing én zeer economische concentraatvorm, hierdoor is deze reiniger niet alleen de krachtigste, maar ook de voordeligste in zijn soort.

 

 

Krachtige Eucalyptus
Powerfull Cage Cleaner bevat Eucalyptus olie.
Deze plant bevat van nature een aromatische olie die ongewenste elementen weert en zo een krachtig en langdurig reinigingsresultaat geeft. Het neutraliseert de ammoniakgeur van urine waarna de kooireiniger na gebruik een heerlijke eucalyptusgeur achterlaat en uw dier een wellness gevoel geeft.
Uitermate geschikt voor het reinigen van trailers
Eucalyptusgeur en uw dier.

Dieren ervaren de geur van eucalyptus als rustgevend, waardoor het dierverblijf als vertrouwde omgeving zal worden herkend. De eucalyptus helpt om luchtwegen vrij te houden en zo heeft het gebruik van Powerfull Cage Cleaner een
“Wellness”effect op uw huisdier.

Hoe te gebruiken ?

Kooien en kleine dierverblijven
Spray de kooireiniger in de te reinigen kooi of dierverblijf. Laat de oplossing inweken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel los steken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen.
Kennels, stallen en trailers
Concentraat voor een gebruiksoplossing 60 ml per 10 liter water aanhouden.  Voor een heavy-duty spray-oplossing 20ml per flacon van 750ml gebruiken. Spray/schrob de kooireiniger in de te reinigen kooi/ruimte. Laat de oplossing inweken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel los steken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen.

 

Hoe te gebruiken?
Wat kost het?
Wat is de prijs ?

Powerfull Cage Cleaner is verkrijgbaar in een kant en klare sprayflacon 750ml en een concentraat van 1, 2,5 en 5 liter (voor een verdunning 1 op 166 liter)

# Flacon kant-en-klaar 750ml spray:           €  9,95
# 1L concentraat (166L ready-to-use):         € 19,95
# 2,5L concentraat (415L ready-to-use):      € 29,95
# 5L concentraat (830L ready-to-use):         € 49,95